Servicii

Petrecerile de iarna sunt pline de farmec si voie buna. Cu atat mai mult daca la eveniment va participa Mos Craciun. Va oferim servicii de inchiriere Mos Craciun, inchiriere Spiridusi, inchiriere Craciunita si mascote Ren, Om de Zapada si Brad. Momentul este realizat profesional de unul sau mai multe personaje ale Craciunului: Mos Craciun, Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapada.
Acest show il realizam in primul rand in Constanta sau Mamaia, dar ne putem deplasa si in Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Tulcea, Valu lui Traian, Navodari, Eforie Nord, Eforie Sud, Ovidiu, Cumpana. Asadar judetul Constanta si judetul Tulcea se pot bucura de cel mai frumos spectacol la aparitia lui Mos Craciun si al ajutoarelor sale. Sau altfel spus: toata Dobrogea. In functie de toti factorii enumerati mai sus va rugam sa ne contactati pentru cea mai buna oferta de pret sau preturi pentru momentul deosebit al aparitiei lui Mos Craciun Constanta.

Inchiriere Mos Craciun

Vi-i punem la dispozitie pentru evenimente Constanta si petreceri de Craciun Constanta pe Mos Craciun si ajutoarele sale vesele si jucause (Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapada, ingeras) care le vor oferi copiilor cadouri minunate. Inchiriere Mos Craciun pentru copii la petreceri Constanta, acasa, la domiciu sau ajutoarele lui Mos Craciun pentru copii la serbari au posibilitatea sa transforme un eveniment simplu in care copiii se plictisesc in unul plin de voie buna atat pentru copii cat si pentru parinti. Mos Craciun de inchiriat pentru copii si parinti la evenimente si ajutoarele sale vor fi prezenti in Constanta, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Navodari, Eforie Nord, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lumina, Murfatlar, Cumpana.

Inchiriere mascote Disney

Mascotele in Constanta vor oferi copiilor multe jocuri distractive si concursuri cu premii surpriza. Inchiriere mascote Ren, Brad si Om de Zapada Constanta pentru evenimente si petreceri in care distractia sa primeze. Inchiriere mascote pentru petreceri pentru copii va ofera o distractie garantata a copiilor si toti invitatii vor ramane cu multe amintiri frumoase. Mascotele Ren, Brad si Om de Zapada Constanta pot realiza pentru copii baloane simpatice in diferite forme. Mascotele vor fi prezente la evenimente precum petreceri pentru copii, evenimente, petreceri de Craciun in Constanta, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Navodari, Eforie Nord, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lumina, Murfatlar, Cumpana.

Decoratiuni baloane

Va punem la dispozitie diverse personaje precum Mos Craciun, Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapada si nu numai, pentru a livra cele mai speciale cadouri in pragul unor sarbatori de vis. Copiii asteapta cu mare drag cadourile de sarbatori, de aceea va oferim ocazia perfecta pentru a-i face fericiti. Cadourile pot fi atractia principala a evenimentului deoarece copiii, dar si adultii sunt fascinati de ele si de aparitia personajelor de poveste.

Accesorii tematice pentru petreceri de Craciun

Detinem o ampla varietate de accesorii pentru petreceri de Craciun de unde le puteti selecta pe cele mai potrivite evenimentului ales. Va putem oferi o gama intreaga de accesori pentru petreceri tematice de Craciun. Printre aceste accesorii se afla pinata personalizata (poate contine dulciuri si jucarii mici), party banner (bannere cu “Merry Christmas!”), bannere cu stegulete pentru orice tip de petrecere , baloane (colorate, tematice cu personajele preferate din desenele animate) si baloane modelabile (sabii, animale, inimioare etc.), cap Mos Craciun, Ren, Om de Zapada folie, Pahare, farfurii si paie tematice, fata de masa, coifuri, paie cu medalion, suflatori, confetti etc.o.

Inchiriere masina baloane de sapun

Masina de baloane de sapun Constanta poate fi potrivita pentru evenimentele in care sunt prezenti copii: petreceri pentru copii, botez, taiere mot, rupere turta, aniversari si multe altele. Inchiriere masina baloane de sapun Constanta la petrecere, petreceri pentru un moment ce introduce toti invitatii in lumea basmelor. Masina de baloane cu sapun la evenimentele pentru copii in Constanta poate fi prezenta in orice moment al evenimentului deoarece copii sunt fascinati de baloanele de sapun si vor fi foarte incantati. Masina de baloane de sapun pentru evenimente poate fi adusa in in Constanta, Mamaia, Cernavoda, Medgidia, Mangalia, Tulcea, Valu lui Traian, Eforie Sud, Navodari, Eforie Nord, Techirghiol, 2 Mai, Vama Veche, Lumina, Murfatlar, Cumpana.

Livrare cadouri

Va punem la dispozitie diverse personaje precum Mos Craciun, Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi, mascota Om de zapada si nu numai, pentru a livra cele mai speciale cadouri in pragul unor sarbatori de vis. Copiii asteapta cu mare drag cadourile de sarbatori, de aceea va oferim ocazia perfecta pentru a-i face fericiti. Cadourile pot fi atractia principala a evenimentului deoarece copiii, dar si adultii sunt fascinati de ele si de aparitia personajelor de poveste.