Despre

Inchiriere Mos Craciun Constanta, Mos Craciun la evenimente Constanta, Mos Craciun Constanta, Mos Craciun de inchiriat Constanta, Craciunita Constanta, Spiridusi Constanta, mascota Ren Constanta, mascota Brad Constanta, inchiriere Mos Craciun la evenimente Constanta, Mos Craciun de inchiriat la evenimente in Constanta

Stim cu totii ca fiecare copil il asteapta pe Mos Craciun an de an. Va propun sa le facem celor mici o mare surpriza. Sa il aducem pe insusi Mos Craciun la petrecerea dumneavoastra. Inchiriere Mos Craciun Constanta la domiciliu, acasa sau la scoala, la petrecere sau petreceri, la aniversare sau aniversari este un spectacol de vis.

Aparitia lui Mos Craciun insotit de ajutoarele sale precum Craciunita, mascota Ren, mascota Brad, Spiridusi reprezinta un moment ideal pentru invitatii de la evenimentul dumneavoastra, fie el petrecere (petrecere privata, zi de nastere sau de nume), aniversare sau aniversari, petreceri pentru copii, evenimente corporate, petreceri private, cocktail party, simpozioane, conferinte, team bulding-uri, sarbatori legale si religioase, congress, meeting.

Aparitia lui Mos Craciun Constanta este un cadou deosebit care se preteaza la orice tip de eveniment. Momentul sustinut de Mos Craciun si ajutoarele sale a fost creat pentru bucuria tuturor invitatilor, dar mai ales pentru copiii.

Mos Craciun aduce in luna decembrie cadourile binemeritate copiilor in Constanta si nu numai: Mangalia, Cernavoda, Medgidia, Tulcea, Navodari, Valu lui Traian, Eforie Sud, Eforie Nord, Techirghiol, Ovidiu, Murfatlar, Cumpana.